Meglepő helyen bukkant fel Vajna Tímea

Gy.Zs. | 2015. Május 13.
Egy nem várt eseményen jelent meg Vajna Tímea. Mint kiderült, Andy Vajna felesége egy megtisztelő felkérésnek tett eleget.

Vajna Tímeának, úgy tűnik, tényleg szinte minden idejét lefoglalják a szépségversenyek. A Miss Universe Hungary tulajdonosa ugyanis nemcsak saját versenyének válogatóin van ott, hanem más szépségversenyen is szívesen részt vesz. A napokban például a Felvidék Szépe-választáson bukkant fel. Mivel nem tudtuk, hogy Vajna Tímea tanulmányúton vett-e részt, esetleg pusztán szórakozásból látogatott-e el az eseményre, felhívtuk, hogy utánajárjunk, hogy került Szlovákiába.
Mióta csinálom a Miss Universe Hungaryt egyre több ilyen eseményre hívnak, és ez nagyon megtisztelő” – kezdte Andy Vajna felesége.

“A Felvidék Szépe versenyre a szervezők kerestek meg, hogy legyek a zsűri elnöke, ezt pedig örömmel vettem. Fontosak nekem a határon túli magyarok is, és köztudott, hogy a felvidéki lányok nagyon szépek. Bár a Miss Universe Hungary számomra az első, mégis nagyon szeretném, ha a Felvidék Szépe nyertesét helyzetbe tudnám hozni, segíthetném a karrierjét” – tudtuk meg Vajna Tímeától, aki már gőzerővel dolgozik azon, hogy megtalálja azt a lányt, aki majd képviselheti Magyarországot a Miss Universe versenyen.

Vajna Tímea az elmúlt hetekben több előválogatón is járt, mire kollégáival kiválasztották a 16 döntős lányt. “Idén kifejezetten nehéz volt dönteni, annyi gyönyörű lány jelentkezett a versenyre. Bár a zsűri eddig egyöntetűen választott, most a végső döntés során heves vita bontakozott ki. Hosszas egyeztetés után sikerült kiválasztanunk az idei év indulóit. A színes mezőnyből bátran válogattunk a sokféle szépség között, van köztük szőke, barna, vöröses, klasszikus és modern szépség” – mesélt az előválogatóról.

A Miss Universe Hungary előválogatójáról készült galériánkat itt megnézheted:

Meglepő helyen bukkant fel Vajna Tímea

Egy nem várt eseményen jelent meg Vajna Tímea. Mint kiderült, Andy Vajna felesége egy megtisztelő felkérésnek tett eleget.

Exit mobile version