Sztárok

Nagy bejelentést tett Vajna Tímea – galéria

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem marad el a Miss Universe Hungary 2014.

Néhány hónapja írta meg a Bors napilap, hogy míg a korábbi években egy verseny keretében dőlt el, kié lehet a Miss World Hungary és a MIss Universe Hungary, idén ez már másképp lesz. “A Miss World Hungary továbbra is a Magyarország Szépe Kft. tulajdona, aminek az ügyvezetője Sarka Kata. Ezt a versenyt idén külön rendezik meg, és szintén képernyőre kerül, de nem a TV2-n” – nyilatkozta akkor a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy.

Mégis rendez szépségversenyt Vajna Tímea

Egy hónapja azonban már arról szóltak a hírek, hogy Vajna Tímea idén mégsem tör be a szépségiparba, barátnője legnagyobb bánatára, aki fájó szívvel vette volna tudomásul, ha a Miss Universe cím kiosztása 1992 óta először elmarad. Azonban itt az újabb csavar: Andy Vajna felesége ugyanis Instagram-oldalán tett közzé egy posztot, amely szerint nincs ok az aggodalomra. “Coming soon… tündérkéim, gyönyörűségek, hamarosan Miss Universe Hungary 2014! Részletek hamarosan!” – olvasható a nemrég Cannes-ban járt csinos fiatalasszony oldalán, aki maga is ebben a versenyben debütált több évvel ezelőtt. Azóta pedig azt is tudjuk, hogy a Tv2 után a királyi csatornán mérettetnek majd meg a szépségek.

Az idei versenyig pedig nézegesd a tavalyi és az azelőtti szépségeket:

Máris napvilágot látott egy felvétel, amin Majka ordítozva fenyegetőzik. Az ominózus balhéről többen is készítettek videót. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top