Sztárok

Ezért retteg az öregedéstől Csonka András

Csonka András jó pár évet letagadhatna a korából, mégis fél az öregedéstől, azt is elárulta, hogy miért. A háttérben egy családi tragédia áll.

Az 50 éves színész félelme az apjával kapcsolatos. Édesapja, Csonka Endre ugyanis az utolsó éveiben agysorvadásban szenvedett. “Édesapám 76 éves volt, amikor először Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, de aztán később kiderült, hogy agysorvadása van. Ez abban nyilvánult meg, hogy sokszor azokkal volt a legagresszívabb, akiket leginkább szeretett. Folyamatosan ingadozott a hangulata, ráadásul egész életében altatót szedett, ami tovább rontotta az állapotát”mesélte Csonka András a Frizbi felvételén.

A színész azóta is szeretettel gondol az édesapjára, ám azt már akkortájt megértette, mennyire fontos, hogy idős korban is minőségi életet tudjunk élni – írja a Bors. Csonka András egészségesen táplálkozik, rendszeresen sportol, így védekezik az öregedés ellen, de mint elmondta, plasztikát sohasem venne igénybe, szerinte Mickey Rouke vagy Sylvester Stallone, akik megműttették magukat, kifejezetten ijesztően néznek ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top