Sztárok

Tatár Csilla: “a lényeg, hogy egészséges legyen”

Élete legboldogabb pillanatát osztotta meg blogjában hétfőn Tatár Csilla. "Édesanya leszek" – írta a Petőfi tévé műsorvezetője.

Tatár Csilla életébe egy új, és még az eddiginél is boldogabb korszak köszöntött be. A Petőfi tévé műsorvezetője pár nappal 32. születésnapja előtt osztotta meg a boldogságát az emberekkel, babát vár. “Meg kellett várni, hogy véget érjen az első trimeszter a bejelentés előtt” – mesélte nekünk a telefonba sugárzó boldogsággal a várandós tévés, akinek már jól láthatóan gömbölyödik a pocakja.

“Tudom, hogy közhelynek hangzik, de most semmi más nem érdekel, csak az, hogy a pici egészséges legyen. A hozzám közelállók tudják, mennyire régóta vágytam arra, hogy kisbabám legyen, így egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy fiú lesz vagy lány, csak az egészsége számít”folytatta Tatár Csilla, aki a blogján számolt be élete nagy boldogságáról.

Csilla és a kismamadivat

Csilla boldog párkapcsolatban él szerelmével, Balázzsal. Szerelmükkel, magánéletükkel nem kürtölik tele a magazinokat, ám most, a bejegyzésében a férfinak is írt néhány igazán megható sort: “…elkezdődött az új életem és jött az a Szerelem, amire azt hiszem egész életemben vágytam. Megkaptam a sorstól azt a férfit, aki mindent átírt és felülírt a lelkemben. Ő pontosan tudta, hogy miken mentem keresztül, és azt is pontosan tudtuk, hogy szeretnénk közös családot és gyerekeket. A múltam tükrében pedig megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat. Legyen 1 év, 5 év bármeddig várunk rá.” Csilla és párja, Balázs kisbabája természetes úton fogant meg, és várhatóan novemberben jön majd világra. Addig a kismama nem szeretné elhanyagolni a munkát sem. “Tudom, hogy életem legszebb időszaka elé nézek. Azt tervezem, hogy amíg az állapotom és pici engedi, dolgozni fogok” – árulta el a Nők Lapja Cafénak a várandós műsorvezető.

Tatár Csilla:

Tatár Csillát az egyik legjobban öltözött magyar tévésnek tartjuk, így arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen kismamaruhákat visel szívesen a várandóssága alatt “Természetes, hogy mindenki szeretne csinos kismama lenni, és olyan ruhákat hordani, amelyek szépen kiemeli, hogyan gömbölyödik a pocakja” – mondta a kismama.

Blogbejegyzésében Tatár Csilla arról is beszámol, milyen nehéz volt számára az időszak, mikor úgy tűnt, nem tud teherbe esni. “(…) mire betöltöttem a 31-et és még mindig nem volt gyerekem, így nemcsak a számonkéréseket, hanem a fájdalmas megjegyzéseket is zsebre rakhattam. Olvashattam arról, hogy az önimádatom és a karriervágyam miatt még mindig nem vagyok képes gyereket vállalni. Havonta hívtak az újságírók azzal, hogy biztosan tudják, hogy terhes vagyok és havonta mondatták ki velem, a legfájdalmasabb mondatokat. Mindeközben pedig az orvosok szabtak-varrtak, hormonokkal kezeltek, okokat kerestek, műtöttek és széttárták a kezüket. Aztán jött az első sikeres inszemináció, majd 7 hét után egy elvesztett terhesség. A történetem mélypontján pedig megkaphattam, azt az újságírói kérdést is, hogy: »Mesélnél a meddőségről?« Mindeközben én bújtam a blogokat, a fórumokat, kerestem a kapaszkodókat” – írja Csilla, aki ezekkel a sorokkal sok hozzá hasonló helyzetben lévő nő gondolatait és érzéseit fogalmazza meg.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top