Sztárok

Új életét jelképezi Ábel Anita tetoválása – fotó

Ábel Anita nagy lépésre szánta el magát. A színésznő húsz évig gondolkozott titkos álma megvalósításán, úgy érezte, most jött el az ideje.

Olyan dolgot vállalt be Ábel Anita, amire talán még ő sem számított. Nem is véletlen, hogy évtizedekig csak gondolkozott a dolgon, mire rászánta magát. A színésznő tetováltatott. Ábel Anita egy nonfiguratív ábrát varratott a csuklójára, mi pedig gyorsan felhívtuk, hogy kiderítsük, mit jelképez a tetoválás. “Sokáig gondolkodtam, nem mertem belevágni, de most, negyvenévesen úgy döntöttem, nem akarok megfelelni semmilyen társadalmi elvárásnak, és megcsináltattam. Ez egy új kezdet jelképe, új életszakaszba léptem”árulta el nekünk Ábel Anita, aki azt is elmesélte, hogy fogadta családja a tetoválást. “Tetszett nekik, támogattak ebben! Sőt, a férjem is gondolkodik azon, hogy csináltat egyet” – mondta lelkesen a színésznő.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Ábel Anita valóban új életszakaszba lépett, mint hogy nem rég egy fehérneműcég reklámkampányában is szerepelt. Ráadásul pár hete Bató Dórával elindították SufniVarázs projektjüket, amiről korábban így mesélt nekünk: “Célunk, hogy megkönnyítsük a hétköznapokat, hogy testileg és lelkileg, valamint a környezetünkben is jól érezzük magunkat. Sok dolgot készítettem korábban is saját kezűleg, de a SufniVarázs nem csak erről szól. A testünkre és a lelkünkre is figyelünk, legyen szó divatról, játékról, ajándékról, házi praktikákról vagy akár lakberendezési kiegészítőkről.”

Ábel Anita Tatár Csillával és régi barátnőjével, Liptai Claudiával állt össze a fehérneműcég népszerűsítésére, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top