Eddig nem látott szexi oldalát mutatta meg Danics Dóra

Gy.Zs. | 2015. Május 26.
Szokatlan fotósorozat készült az X-Faktor egykori győzteséről. Danics Dórát nagyon kevés ruhában fotózták, az énekesnőnek pedig szuperül áll ez a dögös stílus is.

Danics Dóra egy fekete bakancsban és egy lenge sötét ruhában állt kamera elé. Bár egyelőre a csak werkfotókat láthatunk a fényképezésről, az biztos, hogy nagyon szexi képek készültek. Danics Dórától nem állnak távol a dögös ruhák, az X-Faktorban is többször megmutatta hosszú, formás lábait, ám első ránézésre a mostani alkalommal nemcsak ezek játszották a főszerepet. Danics Dóra pár hete ünnepelte a 29. születésnapját, talán ennek is köze lehetett a szexi fotózáshoz. Az énekesnő egyébként nemrég tért haza nyereményutazásából, Mexikóból, ahova édesanyját vitte magával, áprilisban pedig bejelentette: egy izgalmas új projektben kapott munkát. Az X-Faktor egykori győztesére ugyanis a Shrek című musical egyik szerepét osztották.

Ám Danics Dóra számára nem indult zökkenőmentesen az év, az énekesnőnek márciusban ijesztő élményben volt része, amikor egy szórakozóhelyen italába kábítószert kevertek. A megrázó esetről Danics Dóra a Facebook-oldalán számolt be.

Az X-Faktor 2013-as győztese tavaly készítette el első klipjét, amit videóra kattintva megnézhetsz:

Exit mobile version