Sztárok

Így mesélt bedrogozásának körülményeiről Danics Dóra

Danics Dórának egy pubban kevertek valamit az italába. Az énekesnő még mindig nem fogta fel, mi történt vele – írja a Blikk.

Mint ahogy arról a Nők Lapja Café is beszámolt, Danics Dórát bedrogozták. Az énekesnő nem érti, miért tették ezt vele – írja a Blikk. “Még mindig nem fogtam fel, hogy ezt történt velem. Egy barátommal beszélgettünk, amikor odajöttek ezek a lányok. Nagyon szimpatikusak voltak, így beszélgetni kezdtünk… Mondták, hogy szeretnének minket meghívni egy italra… Mivel sokat kellett várni rá, egyikük ment érte, de ekkor még nem gyanakodtam, hiszen nem volt okom rá” – mondta Danics Dóra, aki azt is elárulta, hogy a mosdóban, hirtelen lett rosszul. “Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, s egy darabig nem is tudtam felkelni… Ilyen rosszullétet még sosem éreztem… később, miután jobban lettem, a barátommal átbeszéltük a történteket, és szinte biztos, hogy Ginát tettek a koktélomba” – mondta Danics Dóra, aki nem tett feljelentést az ügyben.

Danics Dóráról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top