Sztárok

Tóth Gabi az ágyából küldött szexi fotót

Kicsit hiányoltuk az elmúlt időben Tóth Gabitól a szexi, villantós fotókat, ám az énekesnő most egy látványos dekoltázzsal pótolt mindent.

Tóth Gabi mostanában magához képest visszafogott fotókat osztott meg rajongóival, éppen ezért lepődtünk meg legfrissebb képén. Az énekesnő ez alkalommal az ágyából posztolt egy szexi szelfit. A fotón természetesen a hely szelleméhez híven alvást mímel, de azért odafigyelt arra, hogy dekoltázsát is megmutassa, a végeredmény pedig kifejezetten szexi. Bár afelől vannak kétségeim, hogy a fotón az énekesnő valóban a pizsamáját viseli-e.

Persze érthető, hogy Tóth Gabinak az elmúlt időben nem volt sok alkalma posztolgatni, ugyanis a nyár közeledtével egyre több fellépése van. Ráadásul az énekelés mellett a Tha Shudras menedzseri feladatait is ellátja, amiről korábban mesélt nekünk. “Ezen a téren van már némi tapasztalatom, hiszen évek óta magamat menedzselem, de zenekar képviseletét még nem csináltam. Amellett, hogy inspirál, nagy kihívás is számomra, és ez engem is visz előre”tudtuk meg Tóth Gabitól, akinek több ideje jut saját projektjeire azóta, hogy az RTL bejelentette: idén nem lesz X-Faktor.

????????????☺️????????????????????

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top