Sztárok

Éden Hotel: Barbara új életet kezd

Loki és Barbara győzelmével ért véget az Éden Hotel, és mivel egyikük sem dobta el a hűséggömböt, mindketten 10 millió forinttal gazdagodtak. A páros most közös interjút adott nekünk, elárulták, mire költik a nyereményt, és azt is, hogyan tervezik a jövőjüket.

Az Éden Hotel két győztese, Barbara és Loki már a milliomosok táborát erősítik, ezt pedig egymásnak köszönhetik. A furcsa pár ugyanis az utolsó pillanatig kitartott egymás mellett. Így nem ismételte meg magát a történelem, nem kellett átélnünk az első Éden Hotel legszomorúbb pillanatát, mikor Kristóf eldobta a hűséggömböt, és egy fillér nélkül hagyta a párját. Ám megtudtuk, Loki esetében sem volt teljesen egyértelmű, hogy osztozni fog párjával. “Ha nem Barbival lettem volna párban, biztosan eldobom a gömböt. A lányok közül csak vele tudtam kialakítani bizalmi, baráti viszonyt. Nem volt nehéz, édesapám emlékére tettem ígéretet, és ilyet az ember nem szeg meg” – tudtuk meg a tetkós sráctól, akinek zord külseje érző lelket takar, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, mire költi a nyereményét.

Éden Hotel: Barbara új életet kezd

“Az egész nyereményt anyukámnak adom. Egész életemben támogatott, ennél is többet adnék, ha tudnék” – jelentette ki határozottan az Éden Hotel 3. győztese. Vele szemben Barbara a jövőjére költi a 10 millió forintot. “A szerelmemmel közös jövőre fordítom a nyereményt, lakást vásárolunk, másban nem is gondolkoztam. Megvan a helye a pénznek, és egy új élet kezdődik nekem” – árulta el a lány, aki abban is reménykedik, nemcsak anyagi helyzete változott meg, hanem tévés karrierje is beindul. “Azt hiszem, az a műsorból is kiderült, hogy nagyon szeretek szerepelni, középpontban lenni. Nagyon szerettem az Éden Hotelt. Nagyon szívesen maradnék képernyőn, vagy dolgoznék a háttérben, ha úgy alakul” – mondta az Éden Hotel milliomosa, akivel ebben egykori párja is egyetért.

“Dolgozni és tanulni szeretnék, de ha esetleg a médiában van bármilyen lehetőség és a csatorna foglalkoztatni szeretne, állok elébe” – sorolta fel az előtte álló lehetőségeket Loki, aki attól sem riadna vissza, hogy ismét bezárja magát egy házba kamerák társaságában. “Igen, szerepelnék még valóságshow-ban. Szerintem minden ilyen műsor egy önismereti tréning és egy lelki/mentális erőpróba”mondta Loki, aki a játék egy pontján nehezen viselte a bezártságot.

Ám a legfontosabb hír a műsor és a Loki–Barbara-páros rajongóinak, hogy a lány is szívesen visszatérne a képernyőre valóságshow-szereplőként. “Igazából nyitott vagyok bármire, várom az újabb lehetőségeket, kihívásokat, és ha az egy újabb hasonló műsor, nem vagyok ellenére”tudtuk meg Barbarától. Így most már izgatottan várjuk, lesz egy belőlük is, Éden-Aranypart Ádám vagy Levi. 

Éden Hotel: Barbara új életet kezd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top