Sztárok

Gyönyörű, friss fotók Hódi Pameláról és kislányáról

Szuper fotókat osztott meg közösségi oldalán Hódi Pamela. A műsorvezető a kislányával készített új közös képeket. Nézd meg milyen szépek!

Hódi Pamelát sok dologért szeretjük. Igazi vagány nő, aki tudott határozottan nemet mondani Berki Krisztiánnak, tud érvényesülni egykori párja nélkül, és tündéri fotókat oszt meg velünk kislányáról. Most Pamela két fotót is megmutatott a másfél éves Natasa Zselykével. Látszik, hogy a lányok már nyári hangulatban vannak, és élvezik a jó időt:

Néha pedig csak lustálkodnak:

Anya kicsi hercegnője❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Monday, June 1, 2015

Hódi Pamela vélhetően most több időt tud majd Natival tölteni, hiszen véget ért az Éden Hotel, így a kísérőműsor is, aminek ő volt az egyik háziasszonya. Ez a három hónap nem volt könnyű időszak Hódi Pamela számára, hiszen napközben kislányával volt, este pedig dolgozott, ám így is nagyon jól érezte magát. Mikor véget ért a műsor, ezekkel a szavakkal búcsúzott a stábtól, akiknek még süteményt is sütött: “Tegnap lezárult egy szakasza az életemnek! Iszonyatosan fog hiányozni minden és mindenki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top