Sztárok

Ada intim pillanatokban vette videóra magát

Ada merész felkérésre mondott igent. A műsorvezetőnő az RTL új műsorában, a Szelfiben vállalt szerepet, így három hónapon keresztül folyamatosan videóra vette az életét, és annak magánjellegű részeit is.

Ada egyedül neveli két kisfiát, és az sem titok, hogy az RTL Klub műsorvezetője már vágyik arra, hogy párt találjon. Abba pedig, hogyan pasizik Ada, hamarosan a nézők is bepillantást nyerhetnek, hiszen a fiatal anyuka az elmúlt három hónapját egy kézi kamera társaságában töltötte, amivel videóra vette az életét. Mi pedig egy kicsit kifaggattuk arról, hogy mire számíthatunk tőle a Szelfi című, június 8-án induló RTLII-es műsorban. “Igazából pontosan ugyanúgy pasizom, mint bárki. Nekem is ugyanazok a platformok állnak rendelkezésemre, mint másoknak. Bulizni járok a barátnőimmel, vagy elmegyek összejövetelekre, és ismerkedem. Talán csak az szokott néha fura lenni, hogy rólam már előre tudják, hogy van két gyermekem”kezdte Ada, aki azt is hozzátette, természetesen mindig fiai érdekeit tartja szem előtt.

Hófordulós fotó a leghűbb társammal☺????????????#szelfi #kamera #anniversary #reality #newlife

Posted by Pintér Adrienn Ada on Thursday, May 21, 2015

“Annak, akivel megismerkedem, el kell fogadnia, hogy én egy csomaggal jövök. Elsődleges szempont, hogy a gyerekeim semmilyen hátrányt ne szenvedjenek miatta, és az ő megszokott dolgaik ne változzanak. Éppen ezért nem is mutatok be mindenkit nekik”mesélte Ada arról, egyedülálló anyaként hogyan keres párt magának. Persze arra is kíváncsiak voltunk, hogyan élte meg, hogy az ilyen bensőséges pillanatokban is videóra vette magát. “Egyáltalán nem volt furcsa számomra. Úgy voltam vele, hogy szívesen megmutatom azt is, ami jó, de azt is, hogy az életem nem mindig rózsaszín. Nekem is vannak problémáim, amelyekkel meg kell küzdenem, és ezeket felvállalom, nem bújok el egy maszk mögé” – mondta határozottan Ada.

Adáról és fiairól készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top