Sztárok

Dobó Kata dögös fotójánál ma már nem lesz szexibb

Dobó Kata tőle szokatlanul kihívó fényképet tett közzé magáról. Ám a színésznő nagy jól tette, nekünk ma ez a kedvenc szexi fotónk.

Végre itt a nyár, ezt pedig a magyar sztárok egyre dögösebb fotókkal ünneplik. Horváth Éva kedden fürdőruhában nyitotta meg a strandszezont, Dobó Kata pedig végre elővette a szekrényből a rövid szoknyákat. Bár Dobó Kata nem gyakran mutogatja magát – szexi dekoltázsával néha lenyűgözi követőit –, nem tudott ellenállni annak, hogy megmutassa tökéletes, hosszú lábait. Dobó Kata az autója szélvédőjére tette fel lábait és szelfizett, ezt a szexi jelenetet örökítette meg valaki, a fotót pedig Kata a követőivel is megosztotta.

“Csak az tudja, hogy meddig mentünk, aki azt látta, hogy honnan indultunk el.” Jókai Mór

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Tuesday, June 2, 2015

A színésznő egyébként már többször elárulta, imádja a jó időt. Amikor beköszöntött a tavasz, elmondása szerint örömtánccal ünnepelte a napsütést. Dobó Katának van is oka a boldogságra, pár hónapja ismét rátalált a szerelem Anger Zsolt személyében. A pár nem teregeti ki magánélete részleteit, Dobó Kata egyelőre csak egyszer nyilatkozott a kapcsolatáról, akkor az Aktívnak annyit mondott: “Szerencsére jól megvagyunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top