Sztárok

Tatár Csilla nagy bejelentése

Fehér ruhában, mosolyogva jelentette be Tatár Csilla, hogy melyik műsorban lesz látható hamarosan.

“Sajtótájékoztatót tartottunk. Június 21-én ismét én vezethetem a Szépségkirálynő-választást. 2012-ben Tillával, 2013-ban pedig Kasza Tibivel együtt irányítottuk a show-t, idén pedig Harsányi Levivel várlak Benneteket a Duna Tv-n!” – írta a Facebook-oldalára Tatár Csilla.

Hogy ez a Vajna Tímea-féle Miss Universe Hungary, vagy a Sarka Kata nevéhez köthető Miss World Hungary lesz-e, azt a fotó után eláruljuk.

Sajtótájékoztatót tartottunk.:) Június 21-én ismét én vezethetem a Szépségkirálynő választást.:) 2012-ben Tillával,…

Posted by Tatár Csilla on 2015. június 5.

Mondjuk kitalálni sem nehéz, mivel Vajna Tímea versenye most szombaton lesz. Így 21-én a Miss World Hungary lányai lépnek a zsűri elé. “Bemutatom nektek a Magyarország Szépe 21 döntős lányát! Ők azok, akik 2000 jelentkező közül a legszebbeknek bizonyultak! Közülük kerül ki a következő Miss World Hungary, aki Kínában képviseli majd hazánkat a világversenyen! Június 21-én ti is láthatjátok őket élőben! ‪#‎missworldhungary‬ ‪#‎alegszebbek‬ ‪#‎elkezdődött‬” – írta Sarka Kata a Facebookon.

Tatár Csilla nagy bejelentése

További cikkek Tatár Csilláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top