Sztárok

Mi történt veled, Victoria Beckham?

A 21. század sítlusikonja, és még azt is elhiszem, hogy hamarosan mindenhol Victoria Beckham ruhájához hasonlókat árulnak majd. De azért nem így szoktam meg a négygyerekes anyukát.

Victoria Beckham színes ruháiból nincs túlkínálat, egyelőre, de szépek, és még a honlapon is mutatósak. A honlapon, ezt hangsúlyozom, mert amikor Victoria Beckhamen láttam, csak azon gondolkodtam, hogy mi történt vele?

Egyik nap egy átlapolós ruhában indult el a tévéfelvételre, ami bármennyire kellemes színű is, láthatóan nem volt kényelmes viselet. Victoria Beckhamnek fognia kellett a szoknyát, ha nem akart fehérneműt villantani.

Mi történt veled, Victoria Beckham?

Arról nem is beszélve, hogy amikor leült benne, akkor sem festett éppen előnyösen.

Mi történt veled, Victoria Beckham?

A túl bő ruhák sorát gyarapítja a virágos szoknyája is, ami a fogason sokkal mutatósabb, mint Victoria Beckhamen. És lássuk be, ha az egyik legvékonyabb hírességen így mutat, akkor azért lehet, hogy csak keveseknek állna jól.

Mi történt veled, Victoria Beckham?

Mondjuk, a Victoria Beckham szerint “sportos” cipő sem éppen a legkényelmesebbnek látszik, noha a tűsarkúaknál talán valamivel stabilabban lehet benne járni.

Mi történt veled, Victoria Beckham?

A fekete kollekciója egyik kedvencének kikiáltott csipkekreációnál is láttuk már előnyösebb ruhában a sztárt.

Mi történt veled, Victoria Beckham?

A mostani kollekciójával határozottan betartotta az ígéretét, miszerint egészen új oldaláról mutatkozik be, és Victoria Beckhamnek további tervei is vannak. “Gyerekruhákat, férfiruhákat és cipőket is akarok tervezni. Szerintem szükség van igazán nagy álmokra”mondta Beckham a Fern Mallisnak egy New York-i interjú során.

Ahogy fogalmazott, élete egyik legnagyobb álma volt, hogy legyen egy kislánya, és most, hogy ez már valóra vált, szüksége van újabb álomra.

A kis Harper Beckham pedig nemcsak az édesanyja kedvence, de a testvérei is rajonganak érte. Büszke apja, David Beckham legutóbb éppen azzal dicsekedett el, hogy milyen remek focista a kislánya, aki imádja a “masnikat, a szoknyákat és a focit”.

Mia Hamm eat your heart out ⚽️⚽️ Harper Seven taking lessons from her brothers ( oh and her dad ) ❤️

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top