Sztárok

Így randizik Ada

Adára rátalált a szerelem? Ezt még nem tudni, mindenesetre nemrég randizni volt. Az alkalomra pedig egy titkos nyelvet találtak ki a barátnőivel.

Ada nehezen ismerkedik, mert az ikerfiai érdekeit tartja szem előtt, de vágyik a szerelemre.Az udvarlója szerencsére kitartó.

“Mátéval tavaly nyáron ismerkedtünk meg, de én akkor lepattintottam szegényt. Az év elején rám írt az egyik közösségi oldalon, és elkezdtünk beszélgetni. Mivel ő külföldön él, egy hónapot kellett várni az első találkozóra. A személyes találkozás egészen más, mint neten keresztül írogatni. Felépült bennem egy kép róla ez alatt az idő alatt. De szerencsére a barátnőim mindenben támogatnak, együtt mentünk el bulizni, így hoztuk össze az újratalálkozást” – mondta Ada a Blikknek. A barátnőivel egy közös, titkos nyelvet talált ki, amit arra használtak, hogy a fiú előtt elárulják egymásnak, hogyan is érzik magukat a szituációban.

Ada hétköznapjait ezentúl nyomon követheted a Szelfi című műsorban.

Így randizik Ada

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top