Sztárok

Apenta – Üdítő élmény a nyári melegben

Az Apenta több, mint egy szénsavas üdítő: természetes ásványvíz és frissítő gyümölcsíz izgalmas találkozása!
Apenta - Üdítő élmény a nyári melegben

Igazi felfrissülésre vágysz a nagy nyári melegben? Egy kis változatosságra egy tikkasztó hőségben eltöltött munkanapon? Valami szénsavasra, amely még pezsgőbbé varázsol egy vidám családi összejövetelt? Vagy egy bulis társra, akivel csobbanhatsz egyet a nyári éjszakában? Próbáld ki az Apenta megújult szénsavas üdítőit, és találd meg a hat frissítő íz közül a leginkább hozzád illőt!

Apenta - Üdítő élmény a nyári melegben

Az ínycsiklandó málna és meggy a nagymamáknál töltött nyarak emlékét idézi fel. A kellemesen fanyar grépfrút és a klasszikus narancs a mediterrán ízek szerelmeseinek kedvence. A bodza és a szőlő pedig a legjobb vízparti frissítők, amikor valami üdítően izgalmas ízélményre vágyunk.
A gyümölcsök telt íze a természetes ásványvíz pezsgésével kiegészülve tökéletesen üdítő kombinációt alkot, nem véletlenül lett tavaly az Apenta Magyarország legkedveltebb málna-, bodza- és grépfrút-ízű üdítőitala!*

Apenta - Üdítő élmény a nyári melegben

Próbáld ki minden ízben, legyen üdítőbb a te napod is!

*Forrás: Nielsen Piackutató Kft. kiskereskedelmi adatai alapján. 2013. október és 2014. szeptember között Magyarországon felvett mennyiségi eladási adatok alapján málna-, bodza-, illetve grépfrútíz kategóriában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top