Sztárok

Pásztor Anna életveszélybe került

Pásztor Anna épp egy berlini szupermarketben vásárolt, amikor egyszer csak fegyveres rablók lepték el a boltot...

Pásztor Anna egy barátnőjével ment hétfőn éjjel a szupermarketbe, hogy pelenkát vegyen a kisfiának. Az énekesnő először fel sem fogta, hogy mi történik.

“Be kell vallanom, először tényleg fel sem fogtam, mi történik, mert szürreális volt az egész. Berontott a három férfi fekete egyenruhában, fekete kesztyűben, parókában és Anonymus-maszkban, látszott, hogy vérprofik. A férit, aki épp előttünk fizetett a kasszánál, azonnal, kérdés nélkül lefújták gázspray-vel. Flóra barátnőm azonnal rájött, hogy ez nem játék, nagyon halkan odamormolta: ez bizony igazi rablás. Hátrálni kezdtünk. Nem volt félelem bennem, de nyomasztó volt, hogy azt éreztem, sarokba vagyunk szorítva. Körülöttünk mindenki sikítozva, rettegve rohangált, menekült, én meg azt kerestem a tekintetemmel,hogy mit vágjak majd a rablókhoz, ha követnének. Már kiszúrtam egy fagyasztott csirkét erre az esetre. Végül a személyzeti bejáraton keresztül slisszoltunk ki. Ekkor alig öt méterre tőlünk észrevettük, amint a három maszkos pasi bevágódik egy kisautóba, és gázt adva elmenekülnek. Olyan volt az egész, mint egy amerikai filmben…” – nyilatkozta Pásztor Anna a Blikknek.

Pásztor Anna életveszélybe került

A német rendőrség szerint Annáéknak szerencséjük volt, hogy nem történt nagyobb bajuk, ugyanis Berlinben hétfőn éjjel alig hat órán belül három hasonló támadás is történt, amiben többen meg is sérültek. Egyelőre nem derült ki, hogy a három hasonló eset között van-e összefüggés – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top