Sztárok

Értelmezhetetlen szerelésben mutogatja kebleit Zimány Linda

Zimány Linda annyira kísérletező típus és trendszetter, hogy olyan ruhákat is magára húz, amik talán csak évek múlva lesznek divatosak. Legalábbis legfrissebb fotóit elnézve csak erre tudunk következtetni.

Mivel már nálunk is nyár van, Kaliforniában pedig pláne, arra következtettem, hogy Zimány Linda bizonyára új fürdőruhában mutogatja ez alkalommal kebleit. A modell a Tropic Beauty naptárfotózásáról küldött néhány különös képet a színfalak mögül. Ahhoz már hozzá vagyunk szokva, hogy Zimany Linda a tengerentúli hőségben szívesen megörökíti a kebleit, ám a ruha, amit ez alkalommal viselt, tökéletesen értelmezhetetlen. Lehetne egy teljesen sima fekete bikini, de a darab megálmodója deréktájékon megtoldotta egy pánttal, amitől még az egyébként kifogástalan alakú Zimány Lindán is előnytelen:

A photo posted by Linda Zimany (@lindazimany) on

Főleg, hogy az egyik fotón látszik, ha a viselő megmozdul, akkor a fürdőruha középső része pillanatok alatt összezsugorodik, és percenként kell igazgatni, hogy megőrizze eredeti alakját:

A photo posted by Linda Zimany (@lindazimany) on

Mivel Zimány Linda saját márkájának, a Sugarbirdnek a hashtagjével nem látta el a fotót, gondolom, nem saját tervezésű darabot látunk. Bár a modellnek most feltett szándéka, hogy Los Angelesben is ismertté tegye a magyar divatmárkát. Ki tudja, talán Zimány Linda a következő naptárfotózásra már olyan fürdőruhába öltözhet, amit ő álmodott meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top