nlc.hu
Sztárok
Kirabolták a Barátok közt egykori sztárját, Szabó Kittit

Kirabolták a Barátok közt egykori sztárját, Szabó Kittit

A Barátok közt egykori Lindája, Szabó Kitti és öccse Rómában kerültek bajba. Ráadásul feljelentést sem tudtak tenni az őket kifosztó tolvaj ellen.

Szabó Kitti és öccse városnéző túrára utaztak Rómába, ahol a kirabolták őket. A tolvajok valószínűleg akkor szemelték ki az áldozataikat, amikor hosszasan időztek egy jegykiadó automatánál, mert az nem fogadta el a pénzüket. A zsúfolt metrón lopták el a pénzüket, mindössze 100 eurójuk maradt a szállodában, az utazásból pedig még hátra volt két nap.

A rendőrségre hiába mentek, nem tudtak feljelentést tenni. “Senki sem beszélt a rendőrőrsön angolul, és mivel nem volt nálam az igazolványom, nem tudtunk feljelentést tenni. Különben is a rendőrségen azt mondták, hogy minden bizonnyal gyerekek vitték el a pénzünket, akiknek az a módszerük, hogy kifigyelik a turistákat” – nyilatkozta Szabó Kitti a Blikknek.

Kirabolták a Barátok közt egykori sztárját, Szabó Kittit

A fiatalok nem estek kétségbe, megoldották a helyzetet. “Levi fejéből pattant ki az ötlet, hogy álljunk ki az utcára. Úgyhogy készítettünk egy táblát, amire ráírtuk, hogy kiraboltak minket, és kértük az embereket, hogy segítsenek. Először úgy volt, hogy énekelni is fogok, és a produkcióért cserébe kéregetünk, de végül erre nem volt szükség. Annyira segítőkészek voltak a járókelők, hogy végül fél nap alatt majdnem 40 eurót szedtünk össze” – mesélte a Barátok közt egykori szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top