Sztárok

Tolvai Reni így reagált szomszédja vádjaira

Kedd reggel az egyik napilap megírta: Tolvai Renire és szerelmére, Kállay-Saunders Andrásra kiakadt a szomszédjuk, aki állítja, a pár sokat hangoskodik. Az énekesnő a Facebookon válaszolt.

Tolvai Renit és párját, Kállay-Saunders Andrást kellemetlen vádak érték. Az egyik napilapot a pár szomszédja kereste fel, hogy elpanaszolja, nagyon zavarja, a szerelmesek hangos életmódja. “Az elején csak a hangosabb zene miatt voltak problémák, de az utóbbi hónapokban sok a hangos veszekedés. Üvöltöznek egymással, és egyre többször teszik ezt. Hallottam egyszer, hogy a lány amiatt pörölt Andrással, hogy már megint a haverjaival volt bulizni, miközben végre egy kis időt tölthettek volna el együtt” – mondta Tolvai Reniék szomszédja. Ám az énekesnő nem hagyta szó nélkül ezeket az állításokat.

Tolvai Reni így reagált szomszédja vádjaira

Tolvai Reni gyorsan reagált, és Facebook-oldalán válaszolt a szomszédnak. “Ez nagyon vicces! Rajtunk kívül nagyon sok fiatal, külföldi és bulis társaság él ebben a házban és egyszerre 8 lakásból szól a zene meg a hangoskodás… de mégis mi vagyunk azok akik “hangoskodunk” meg “ordibálunk”, vajon miért? Nem értem, miért nem jön át szólni nekünk, miért kell a az újságírókat megkeresni?” – írja indulatosan a közösségi oldalon Tolvai Reni.

Tolvai Reni legfrissebb klipje pár hónapja jelent meg, a videóra kattintva te is megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top