Sztárok

Hungary’s Got Talent: az RTL Klub bejelenti, kik lesznek a zsűritagok

Ősszel indul a RTL Klub új tehetségkutató műsora, amelynek már összeállt a zsűrije. Az ítészek mind olyan elismert művészek lesznek, akik még nem szerepeltek ilyen műsorban.

A szerda esti Fókuszban végre fény derül arra, kik foglalnak helyet a Hungary’s Got Talent zsűriszékében, így pont kerül a hónapok óta tartó találgatások végére. A zsűri mind a négy tagja olyan művész, aki most próbálja ki magát először televíziós tehetségkutató műsor ítészeként.

A Got Talent a világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója, amely az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014 áprilisában megkapta a Guinness World Records “Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A Hungary’s Got Talentbe műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

Annak ellenére, hogy hazánkban idén kerül képernyőre először a Hungary’s Got Talent, magyar sikerre volt már példa a műsor történetében. 2013-ban az Attraction magyar tánccsapat nyerte meg a Britain’s Got Talentet, győztes produkciójukat a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top