Sztárok

200 magyar színésznek tartott továbbképzést Tom Hanks

Tom Hanks akkor is aktívan tölti az idejét Budapesten, amikor éppen nem forgat. Vasárnap 200 magyar színész előtt állt színpadra.

A színészt Andy Vajna kérte fel, hogy tartson továbbképzést a magyar kollégáinak. Tom Hanks háromórás előadást tartott a Budapesten a Thália Színház színpadán közel 200 magyar színész előtt.

“Amikor tinédzserként érdeklődni kezdtem a színészet iránt, el sem tudtam képzelni, hogy egyszer majd világhírű leszek. Kezdő színészként pedig képtelen voltam bármire is nemet mondani. Mindent elvállaltam! Aztán jött egy fordulópont, és azóta azok is jelentős döntéssé változtak, amikor valamire nemet mondtam… Egy színész számára három dolog mindennél fontosabb: a pontosság, a szövegtudás és az eredetiség, azaz hogy minden szereppel kapcsolatban legyen egy gondolata, amit csak ő tehet hozzá, és amitől megismételhetetlenné válik az átváltozása” – osztotta meg gondolatait a színész. A nézők között olyan magyar művészek foglaltak helyett, mint Anger Zsolt, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Törőcsik Franciska, Kern András, Csányi Sándor, Nagy Ervin, Szervét Tibor és Simon Kornél. Mellettük színészhallgatók is nagy számban részt vettek az előadáson – írja a Blikk.

Tom Hankstől valóban van mit tanulni, ezen a videón például 7 percben játssza el az összes eddigi szerepét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top