Sztárok

Kiderült, hova vonult el Károly Fülöp herceg és a felesége az esküvő után

Saját érdekében nem árulta el Károly Fülöp svéd herceg, hova megy nászútra a feleségével, de mégis kiszivárgott néhány részlet.

Az esküvő után látványos és elegáns vacsorát, majd egy felejthetetlen bulit rendezett Károly Fülöp herceg és a felesége, aki már hivatalosan a Zsófia hercegné nevet viseli.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen romantikusra sikerült a nagy nap:

Megnézem
Összes kép (1)

A stockholmi lagzi után június 13-án a fiatal pár a legnagyobb titokban utazott el az országból. Mindeddig csak tippelni lehetett, hol töltik a nászútjukat, ám a svéd Aftonbladet napilap kiderített néhány részletet.

Kiderült, hova vonult el Károly Fülöp herceg és a felesége az esküvő után

A beszámolójuk szerint a hercegi pár Angliában és Svájcban töltött egy-egy éjszakát, mielőtt tovább utaztak Los Angelesbe. Innen egy privát gép vitte őket a Fidzsi-szigetek egyikére, ahol festői környezetben pihenhet Károly Fülöp herceg és a felesége.

A korábbi nyaralásukról készült képeken is úgy tűnt a pár, mintha nászúton lennének, ezt a galériára kattintva meg is nézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ráadásul ilyen mesés a nászutas-paradicsom Fidzsin, ahol könnyen elbújhatnak a világ szeme elől:

Megnézem
Összes kép (1)

A svéd királyi udvar hivatalosan nem erősítette meg az információkat, de nem is tagadta. “A nászút 12 napig tart, június 13-tól június 25-ig, mivel utána Károly Fülöp egy autóversenyen vesz részt” – mondta Johanna Lejon, a Svensk Damtidning riportere az amerikai People magazinnak. A herceg nem először vesz részt autóversenyen, ezúttal az éjszaka rendezett Mantorp Park futamra nevezett be.

Az ifjú házasok valószínűleg egy nappal a verseny előtt már Svédországban lesznek, mivel a hírek szerint Károly Fülöp nagyon szeretne már találkozni a kis unokaöccsével, Nicolas herceggel, aki két nappal az esküvő után született.

A galériánkra kattintva megnézheted, milyen cuki a kis herceg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top