Sztárok

Bikiniben is fantasztikusan fest az 52 éves Demi Moore

Demi Moore legkisebb lánya büszke az édesanyjára, sok közös képet szokott feltölteni. A legutóbbi fürdőruhás fotóra rengeteg megjegyzés kapott a család.

Többségük csak kiemelte, hogy az 52 éves Demi Moore milyen csodálatosan mutat az apró bikinijében. Persze ahogy lenni szokott, a színésznő és a két kisebbik lánya, Tallulah és Scout is kapott bántó megjegyzéseket is, de ezeket már fel sem veszik.

És minek is törődne Demi Moore a rosszindulatú kritizálókkal? Tényleg bármelyik huszonéves elfogadná a testét, és a lányaival közös képen is úgy mutat, mintha velük egykorú lenne. Joggal büszke a színésznőre mindhárom lánya.

when you can't be with the papa…. #freeslw #POOLPARTY #mymomsbodtho

A photo posted by tallulah (@buuski) on

Pedig pár éve még nagyon aggódtak Demi Moore lányai, hogy a válásba belerokkan az anyjuk. Demi Moore azonban talpra állt, mégpedig éppen a családja miatt, akik végig tartották benne a lelket. Rumer, Scout és Tallulah azóta is odafigyelnek arra, hogy az édesanyjuknak kimutassák a szeretetüket. 

Tavaly novemberben Scout és Tallulah voltak Demi Moore kísérői Los Angelesben
Tavaly novemberben Scout és Tallulah voltak Demi Moore kísérői Los Angelesben

Korábban Demi Moore mesélt arról is, hogy mennyire bántotta, amikor a gyerekeit kritizálták, és gúnynevekkel illették. “Mindegyikük elképesztő és ragyogó személyiség, most pedig már a világ is olyannak láthatja őket, amilyennek én látom mind a három lányomat a születésüktől fogva” – idézte Demi Moore-t a People magazin, miután Rumer lánya megnyerte az amerikai Szombat esti láz műsorát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top