Sztárok

Íme az első fotó a Bazi nagy görög lagzi 2. forgatásáról

A hír igaz, 12 évvel az után, hogy beleszerettünk Nia Vardalos Bazi nagy görög lagzijába, hamarosan érkezik a második rész. Bár az még nem teljesen világos, miről fog szólni, a főszereplők már egy szuper fotót küldtek a rajongóiknak, amin látszik, szinte semmit nem változtak az elmúlt évtizedben.

Olyannyira megkezdődött a Bazi nagy görög lagzi második részének forgatása, hogy a hírek szerint jövő márciusban már mozikba is kerül. Az első rész 12 évvel ezelőtt debütált, melyben a görög származású Nia Vardalos bemutatta a családját, és mindannyiunknak belopta magát a szívébe. Nem is beszélve filmbeli partneréről, John Corbettről. A páros pedig most újra összeállt a következő filmhez, erről pedig egy menő fotóval tájékoztatták a közönséget:

A photo posted by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Az, hogy pontosan, miről is fog szólni ez a második rész, még rejtély. A Variety információi szerint a Bazi nagy görög lagzi 2.-ben ismét egy esküvő kapcsán gyűlik majd össze a család, ám nem kedvenceink állnak majd oltár elé. Tehát nincs szó arról, hogy Nia Vardalos karaktere, Toula Portokalos, Birdget Joneshoz hasonlóan megözvegyülne vagy elválna.

Íme az első fotó a Bazi nagy görög lagzi 2 forgatásáról

A főszerepet játszó színésznő/forgatókönyvíró egyelőre sejtelmesen csak ezt nyilatkozta a Bazi nagy görög lagzi folytatása kapcsán: “Most, hogy már ismerkedem az anyasággal, készen állok arra, hogy megírjam a következő fejezetet a családomról. Persze néhányan a sajtóban majd azt fogják állítani, azért csinálom, mert elfogyott a pénzem, vagy meg akarom csókolni újra John Corbettet. Egy dolog ezek közül igaz.”

A videóra kattintva felidézheted az első filmet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top