Sztárok

Megmutatta örökbe fogadott babáját Vajna Tímea

Új kutya költözött Andy Vajna otthonába, akit Tímea nemes egyszerűséggel a "babájának" nevez. A Miss Universe Hungary tulajdonosa ennek ellenére a Facebookon kért segítséget, hogyan anyakönyvezze a kis jövevényt.

Nagy öröm érte Vajna Tímeát a hétvégén, családja ugyanis új taggal bővült. Vajna Tímea egy keverék kislánykutyát fogadott örökbe. A Miss Universe Hungary tulajdonosa egy megmentett kutyát vett magához, de még nem talált neki nevet. Örökbe fogadott babám most épp alszik, nem láttam még kutyát így enni. Várom a javaslatokat, hogy milyen nevet adjak neki (keverék, kislány) megmentője: Anita Tornóczky Állatvédőrség” – írta Facebook oldalán Vajna Tímea, aki néhány cuki fotót is megosztott az új jövevényről. Mivel Timi már most csak szimplán a “babájának” szólítja a kutyust, mi azt tanácsolnának, legyen ez a neve.

Andy Vajna felesége nagy állatbarát, otthonában két cicával és most már két kutyával él. Vajna Tímea macskái, Chanel és Szimba egyébként annyira különlegesek, hogy gazdájuk versenyekre is viszi őket, amit ilyen jól bírnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top