Sztárok

Ilyen hajjal még sose láttad Aleska Diamondot – fotó

Aleska Diamond egy nagyon menő fényképet osztott meg magáról. A fotó több szempontból is meglepő, de a szemünk leginkább a celeb haján akadt meg.

Aleska Diamond nagyon alaposan ellátja rajongóit fotókkal magáról. Mikor éppen nem szelfiket küld, vagy artistafényképekkel nyűgözi le követőit, akkor mélyre nyúl a fiókjában, hogy porosodó retrofotókat húzzon elő. Aleska Diamond ez alkalommal azt mutatta meg, milyen volt kisiskolásként rövid hajjal. Bármit is mond, szerintünk elég menőn néz ki ezzel a tőle szokatlan frizurával. Ráadásul az még meglepőbb, hogy Aleska szinte semmit nem változott az azóta eltelt évek alatt, így szerintünk most is simán bevállalhatná a rövid hajat.

Erre a hajra nincsenek szavak …. Ha minden igaz itt általános iskola 5. Osztályos voltam…

A photo posted by Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) on

Aleska Diamond egyébként szeret kísérletezni a külsejével, és frizuráit is gyakran váltogatja. Láttuk már félhosszún, szőkén, vörösesen, feketén, most pedig a hullámos, világosbarna haj korszakát éli:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top