Sztárok

Katalin hercegnő szülei megtisztelő meghívást kaptak II. Erzsébettől

Teázásra hívta privát rezidenciájára a Middleton szülőket II. Erzsébet királynő. A találkozóra Charlotte hercegnő keresztelője után kerül sor, szűk körben.

Vasárnap keresztelik meg a kéthónapos Charlotte hercegnőt, ami után II. Erzsébet királynő teázásra hívta rokonait. A királynő a norfolki rezidencián fogadja majd vendégeit, hiszen pár napja ki kellett költöznie a Buckingham-palotából, renoválás miatt. A meghívottak között pedig Katalin hercegnő szülei is ott lesznek. II. Erzsébet mindössze pár embert invitált a teázásra, Károly herceget és Camillát, Katalin hercegnő családját, néhány angol nemest és természetesen Charlotte hercegnő és György herceg dadusát. Harry herceg nem lesz jelen az eseményen, hiszen jelenleg Afrikában van.

Katalin hercegnő szülei megtisztelő meghívást kaptak II. Erzsébettől

A teázás után Katalin hercegnő, Vilmos herceg és két gyermekük visszatérnek vidéki rezidenciájukra, hogy folytassák nyilvánosságtól elzárt életüket. Ám nem kell aggódni, már biztos, hogy a keresztelőről készülnek majd hivatalos fényképek. A királyi család, Mario Testinót kérte fel a munkára, aki Diana kedvenc fotósa volt.

Galériánkat Katalin hercegnő gyermekeiről itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top