Sztárok

Channing Tatum és a Magic Mike XXL szexi csődörei elmondják, mitől jó a férfisztriptíz – exkluzív interjú

Már mozikban a chippendale fiúkról szóló Magic Mike XXL, amiben a Hollywood legdögösebb férfitestével bíró Channing Tatum és barátai megint vetkőznek ezerrel. Londonban jártam, hogy arról kérdezzem őket, mi a jó férfisztriptíz titka.

Channing Tatum az életben is pontosan olyan laza, ahogy a filmjei alapján kinéz, és örömmel kezd el hülyéskedni akár interjú közben is. Londonban jártam, ahol a Magic Mike XXL szépfiúi, Channing Tatum, Adam Rodriguez, Joe Manganiello és Matt Bomer vártak, és még azt is elmondták, hogy örömmel jönnének Budapestre forgatni a széria harmadik részét. Természetesen a második rész legfontosabb kérdését sem hagyhattam ki: Melyik zenekar a jobb, a Backstreet Boys vagy az N’Sync?

UPDATE!
A Backstreet Boys/N’Sync kérdésre adott válaszban Channing Tatuméknál a feliratozásban tévesen Backstreet Boys válasz szerepel, de valójában Boyz II Ment mondanak.

Vágás és feliratozás: Arányi Zsuzsanna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top