Sztárok

Ennyire amerikai már Vajna Tímea – fotó

Vajna Tímea nem titkolja, imádja Amerikát, mostanra pedig már annyira magánék érzi választott hazáját, hogy az ünnepeikről is megemlékezik. Nézd meg, hol bukkant fel a napokban!

Vajna Tímea száz százalékon pörög, és mostanában szinte mindenhol ott van. Derbire készül, múlt héten elárvult kutyákon segített, csütörtökön pedig Amerika függetlenségi napját ünnepelte. Vajna Tímea persze nem otthon gyújtotta meg a tűzijátékot, a nagykövetségen vett részt az eseményen, ahol pöttyökbe öltözve ünnepelte a szívének fontos országot.

Bár Vajna Tímeának és férjének Los Angelesben közös villájuk is van, a Miss Univerese Hungary tulajdonosának néhányszor már meggyűlt a baja Amerikával. Tavasszal ki kellett például hagynia a Coachella fesztivált, mert zöld kártyájára még várnia kellett, és addig nem kaphatott turistavízumot sem. A napokban pedig Donald Trump botrányos kijelentései miatt ő is kellemetlen helyzetbe került. A milliárdos rasszista megnyilvánulásai ahhoz vezettek, hogy egyetlen amerikai tévécsatorna sem hajlandó műsorára tűzni az általa tulajdonolt Miss Univerese döntőjét, amin Nagy Nikoletta, Vajna Tímea idei szépségkirálynője is indul.

A Miss Universe Hungary 2015-ös döntőjéről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top