Sztárok

Kapócs Zsóka nagyon kicsi bikiniben villantott – fotó

Kapócs Zsóka közösségi oldalán egész évben figyelhettük, mennyit sportol. Most pedig, hogy itt a nyár, végre megmutatta a kemény munka eredményét. Ráadásul egy nagyon apró fürdőruhában.

Kapócs Zsóka most igazán felhőtlenül élvezheti a nyaralást. A színésznőnek már nincs több kötelezettsége az Operettszínház felé, ősztől pedig Amerikában kezd új életet. Addig pedig Kapócs Zsóka lazít. Most éppen Dunakilitiben, falatnyi bikiniben villantott. A színésznő, aki nagyon aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi oldalán, természetesen nyaralásáról is fotókkal jelentkezik, így hétfő reggelre a dekoltázsával örvendeztette meg követőit:

Diamant Hotel! Dunakiliti! ????

Posted by Kapócs Zsóka on Sunday, July 5, 2015

Az egyébként nem meglepő, hogy Kapócs Zsóka hibátlan alakot villantott a bikiniben. A színésznő az egészséges életmód híve, lételeme a sportolás. Szinte minden nap jár futni, és amikor elutazik, akkor sem hagyja ki napi rutinjából a mozgást. Pár hónapja Kapócs Zsóka Olaszországban járt, ahol a sziklákon szakított egy kis időt az edzésre, így már tudjuk, mitől olyan izmos a hasa:

Reggeli edzés, pipa ☺

Posted by Kapócs Zsóka on Monday, April 20, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top