Sztárok

Erotikus fotóival nosztalgiázik Keresztes Ildikó

Már megszoktuk a hazai és külföldi sztárok nosztalgiaőrületét, de most Keresztes Ildikó egészen új távlatokat nyitott. Az énekesnő régi erotikus fotókat szedett elő magáról.

Az elmúlt évben a sztárok bőven elláttak minket gyerekkori fotóikkal. Ám Keresztes Ildikó most a múltjának egy másik fiókját nyitotta ki, és azt idézte fel, mikor 15 évvel ezelőtt egy férfimagazin címlapján szerepelt. Bár Keresztes Ildikó tényleg szuperül néz ki az erotikus hangulatú fotókon, mi mégsem tudunk szó nélkül elmenni a ruhája mellett. Az énekesnőről készült képek minden részlete tökéletesen idézi meg a kilencvenes évek végét és az ezredfordulót. Csodálatos Keresztes Ildikón az indokolatlan karmelegítő, az álla alá felhúzott garbó nyak, nem is beszélve a tökéletes Rachel-hajról. Tényleg, mindent imádunk ezeken a fotókon!

Íme még egy darab az erotikus sorozatból:

Keresztes Ildikó, bár sokat változott az elmúlt másfél évtizedben, lehengerlő alakját megőrizte, mi pedig időről időre elámulunk azon, hogy milyen szuper formában van. Sőt, az énekesnő nemrég Kasza Tibi stúdiójában megmutatta, még mindig nem okoz neki problémát a lábát a feje mellé emelni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top