Sztárok

Olvasóink letesztelték

Hatféle virágolaj erejét felhasználva, tökéletes táplálást és könnyedséget biztosít az Elseve Selymes olaj a krémben hajápoló. Júniusban a mi olvasóink is tesztelhették a terméket, így most a valódi olvasói véleményeket is megismerheted.
Olvasóink letesztelték

A 100 fős tesztelői csoportból három szerencsés nyertes véleményét tesszük közzé:

Sári (29)
“Szálkásodásra, töredezésre hajlamos, száraz a hajam, a hajvégápolás nekem így elengedhetetlen, ahogyan a kiegészítő termékek használata is. Az Elseve Selymes olaj a krémben a legjobb hajápoló, amelyet valaha próbáltam. Azonnal beisszák a hajszálaim, könnyűvé és fényessé varázsolja a hajam.”

Anett (37)
“Igyekszem minél több táplálással ellensúlyozni a korábbi melírozások és a nyári időjárás szeszélyeinek hatását. Ez az olaj a krémben az idei nyár nagy felfedezése számomra, hatékony, praktikus. A hajam még sosem nézett ki ilyen egészségesnek.”

Erika (32)
“Kísérletező típus vagyok, ami a hajápolást illeti. A hajolajak nagy kedvenceim, és az Elseve Selymes olaj a krémben sem okozott csalódást, egyszerűen imádom. A hajam korábban sosem volt ilyen bársonyosan puha. Hajmosás után, pakolás helyett használom. Nem mosom ki, hanem egyből szárítom, az eredmény pedig? Fényesebb hajvégek, bársonyosan puha tapintás!”

A pozitív vélemények is azt támasztják alá, hogy ez az első nappali hajkrém, amely nem zsírosítja és nem nehezíti el a hajat. Hatféle virágolajat egyesít magában, emellett rengeteg egyéb jó tulajdonsággal is bír. Az olaj a krémben állagnak köszönhetően azonnal beszívódik, miközben finoman és intenzíven ápolja tincseinket.

• Felvihetjük nedves hajra a teljes körű táplálásért.

• Hajszárítás előtt a haj védelméért.

• Száraz hajra, a fényesebb és könnyebben kifésülhető haj érdekében.

Az eredmény pedig könnyed, csodásan ragyogó haj!

További hajápolási tippek a hajapolasiszakerto.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top