Sztárok

Smink nélküli csoportkép: ilyen szép Liptai Claudia, Ábel Anita és Risztov Éva

Csupa pozitív visszajelzést kapott mindhárom magyar sztár, miután Liptai Claudia megosztotta a nyári hőségben készült csoportképet. Nem is csoda, hiszen remekül festenek a fotón.

Liptai Claudiát láttuk már a legkülönbözőbb frizurákkal és sminkkel, de nekünk legjobban az olyan képeken tetszik, mint amilyet legutóbb is megosztott.

A műsorvezető smink nélkül pózolt két másik ismert emberrel: régi barátnőjével, Ábel Anitával, és Risztov Évával.

Nyár, Balaton, barátok! Anita Ábel, Risztov Éva, Kende-Hofherr Krisztina

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. július 19.

Liptai Claudia már korábban is posztolt magáról smink nélküli képet, akkor a követői közül többen megjegyezték, hogy így sokkal fiatalabbnak látszik a koránál. Talán a szerelem teszi, hiszen Liptai Claudia civil párja elárulta, hogy alakul a kapcsolatuk.

Köztudott, hogy Liptai Claudia és Ábel Anita régóta barátok, az pedig, hogy a műsorvezető mennyire felnéz Risztov Évára, egy korábbi bejegyzéséből már kiderült:

“Amióta Panka versenyszerűen sportol még nagyobbra tartok minden élsportolót, pedig már előtte is csodálattal néztem őket. Az emberi fizikai teljesítmény határát súrolják és lépik át nap, mint nap. Ha valaki így képviseli a hazáját, az mindent megérdemel. Risztov Évával, ha csak a TMC Management-nél is, de egy csapatba tartozunk. Lenyűgöző az az életút, ami az övé. Drukkolok neked Éva! Hajrá!” (Kérlek, olvassátok el az alábbi posztot. Megéri!)

A PÉLDAKÉP. Risztov Éva Oszd meg ezt a posztot, hogy érezze mind vele vagyunk, mind neki és érte szorítunk! Hajrá É…

Posted by TMC Management on 2015. július 3.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top