Sztárok

77 éves prostituáltnak maszkírozták Emma Thompsont – videó

Nem ez az első alkalom, hogy alig ismertük meg Emma Thompsont. Az igazi átváltozóművészként számon tartott brit színésznő élvezte, hogy örömlánynak maszkírozzák.

Amikor Nanny McPhee, a varázsdada című filmet forgatta, Emma Thompson néha órákat töltött a sminkeseknél, maszkmestereknél. Mindez azonban semmi ahhoz képest, hogy a Legend of Barney Thomson forgatásán minden nap három és fél órán át dolgoznak Emma Thompsonon a sminkszobában.

A most 56 éves színésznő kezére és arcára egy második bőrt visznek fel, amelyet egy húzó-nyújtó technikával rögzítenek, így a latex- és púderrétegek megnyúlnak.

77 évs prostituáltnak maszkírozták Emma Thompsont

Emma Thompson még egyszer 45 percet ül a munka végeztével, hogy levegyék róla a maszkot, és másnap minden kezdődik elölről. 

77 évs prostituáltnak maszkírozták Emma Thompsont

A filmben egy 77 éves egykori prostituáltat alakító Emma Thompson kapott kritikát is, miszerint elvette a szerepet más, idősebb színésznőktől, akiknek órákig tartó sminkelés nélkül is sikerült volna eljátszaniuk a szerepet, arról nem is beszélve, hogy a fiát alakító Robert Carlyle és Emma Thompson között mindössze két év a korkülönbség.

Egészen másképpen néz ki a színpadon
Egészen másképpen néz ki a színpadon

A videóra kattintva megnézheted, hogyan alakítja a 77 éves nőt a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top