Sztárok

Hajós András távozik a TV2-től

Távozik a Sztárban sztár zsűrijéből Hajós András és a TV2 más műsoraiban sem lesz látható.

Hajós András két évadon keresztül volt a Sztárban sztár zsűrijének oszlopos tagja, most azonban távozik a műsorból. A közeljövőben nem, de később még lehet, hogy visszatér a TV2-re. Hajós András valóban nem szerepel majd a Sztárban sztár harmadik évadában. Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk” – mondta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs igazgatója.

A zenész úgy nyilatkozott, egyéb munkái miatt hagyja ott a zsűrizést. “Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm. Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztártmondta Hajós András a Blikknek.

Hajós András távozik a TV2-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top