Sztárok

Hajós András megszólalt az állítólagos kirúgása ügyében

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy Hajós András távozik a TV2-től. Bár mindkét fél cáfolta, de olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy kirúgták a csatornától.

Hajós Andrást nem érdeklik a kirúgásáról szóló hírek, mint a Borsnak elmondta, ő már hónapokkal ezelőtt eldöntötte, hogy otthagyja a TV2-t.

“Hónapokkal ezelőtt megszületett bennem a döntés, hogy nem veszek részt a Sztárban sztár harmadik évadában. Ezt hetekkel ezelőtt közöltem Ökrös Gergővel. Innentől nincs mit mondanom, már nem vagyok a produkció részese. Olyasmiről tudok csak nyilatkozni, amit csinálok, olyasmiről nem, amit nem. A műsornak sok sikert kívánok. Minden további találgatással örömmel támogatom az uborkaszezonban témahiányos újság­író kollégáimat, és boldog vagyok, ha legalább pár percre segíthetek elterelni a kedves né­zők figyelmét az elviselhetetlen hőségről” – nyilatkozta a tegnapi hírekkel kapcsolatban Hajós András.

Hajós András megszólalt az állítólagos kirúgása ügyében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top