Sztárok

Vajna Timi milliókért bérelt magánrepülőt

Bár Andy Vajna eladta a magánrepülőgépét, Vajna Tímea mégsem választ menetrend szerinti járatot – írja a Bors.

A magánrepülőgép miatt állítólag voltak viták Vajna Timi és a férje között. A házaspárt ugyanis többször megszólták, amikor Timi posztolgatni kezdett a gépről, így az ilyen típusú képek egy darabig tiltólistán voltak. Azóta Andy Vajna már el is adta a magánrepülőt, felesége mégsem mond le a kényelmes repülésről. Vajna Tímea és húga, Palácsik Lilla Ibizán nyaraltak, és mivel mással érkezhettek volna, mint magánrepülőgéppel. A Bors információi szerint ennek borsos ára volt.

Vajna Timi természetesen ezt is lefotózta:

Dress: @sugarbirdofficial #sugarbird #sugarbirdofficial thanks: @hedvigjagasics

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

“Óránként 2200 eurót kell fizetni a gépért, az mindegy, hány utast szállít, az azonban fontos, hogy oda-vissza ki kell fizetni. Budapest és Ibiza között négy óra a repülési idő, ami átszámítva több mint ötmillió forintot jelent. A gépet két pilóta vezeti, akiknek az elszállásolásáról is gondoskodni kell egy hosszabb utazás során. Úgy is dönthet a vevő, hogy visszaküldi a gépet, de akkor értelemszerűen négyszer teszi meg a távot, ami jelen esetben több mint tízmillió forintot jelent” – osztotta meg a lappal egy szakértő a hasonló gépek bérlésével kapcsolatos információkat. Szerették volna megkérdezni Vajna Tímeát a repülésről, de nem érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top