Sztárok

Liptai Claudia fura színű hajával dobta fel a napot – fotó

Liptai Claudia nem vonja meg rajongóitól a heti cukiság- és humoradagot, így van ez most is, ráadásul egy "égetően fontos" kérdésre is választ adott közösségi oldalán.

A TV2 sztárja mindig is remek poéngyáros volt, legnagyobb tiszteletünket önironikus és szarkasztikus humorával tudja kivívni. A szellemes megjegyzésekkel pedig Liptai Claudia szerencsére sosem fukarkodik. Így van ez akkor is, amikor már nem tud kitérni a külsejét firtató kérdések elől. Rajongói ugyanis minden egyes lépéséről tudni szeretnének, így az alól sem bújhat ki a tökéletes alakú Liptai Claudia, hogy elárulja, milyen színű pontosan a haja.

Ráadásul úgy tűnik, hogy miután a nyár elején rátalált a nagy Ő, a szerelmes Claudia jókedve még nagyobb, így még arra is kapható volt, hogy közösségi oldalán kihirdesse, ki vagy mi az, aki a legtökéletesebben tudta hozni extrém titkos hajszínének árnyalatát. Így esett hát, hogy egy cuki patás nyert a hasonmásversenyen!

Sokan kérdezik milyen színnel festetem a hajam úgy tűnik ezt a kis pónit is érdekelte! ????????????

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Saturday, July 25, 2015

Persze korábban már megmutatta, hogy a póniszerű kóc tökéletes is tud lenni, de mi a szépség mellett a humort is díjazzuk. Köszönjük, ötös!

Fotó: Falus Kriszta, Nők LapjaHaj: Tihanyi IldikóSmink: Jónás Kata

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Monday, June 29, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top