Sztárok

Vajna Timi elégedetlen a testével

Bár Vajna Timi naponta posztolja magáról a tökéletesebbnél tökéletesebb fotókat, mégsem elégedett a testével, 5-6 kilótól szeretne megszabadulni.

Ki hinné, hogy a tökéletes alakú Vajna Tímea sem elégedett a testével? Ami pedig még meglepőbb, hogy Andy Vajna is osztja a véleményét, persze az is lehet, hogy csak cukkolja a nejét.

“Öt-hat kilót szeretnék fogyni, mert elégedetlen vagyok az alakommal. Sokat sportolok, mégis vannak területek, mint például a combom, ami lehetne formásabb. Andy is megerősített ebben, néha piszkál miatta, de olyankor viccesen visszacsípek azzal, hogy: »baba, neked meg a pocakodra kéne figyelned«”mondta Vajna Timi a Borsnak. Andy Vajna felesége a szelfikről is beszélt. “Megtanultam fotózni magam. Vannak beállások, amelyek optikailag csalókák. Például ha a jobb lábam van elöl, kinyújtva, és egy kicsit oldalra dőlök, vékonyabbnak tűnik a csípőm”mondta Vajna Timi, aki még egy apró csalást is beismert: általában némi utómunka után tölti fel fotóit a közösségi oldalaira. “Nem nagy változtatásokat kell elképzelni, de egy telefonos applikációval azért rá szoktam néha segíteni a combomra, ha már tényleg nem vagyok elégedett magammal.”

Photo by @yitzhakdalal

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top