Sztárok

Csúnyán visszaéltek Bíró Ica nevével

Több alkalommal is visszaéltek Bíró Ica nevével, amiből akár több 10 milliós kára is lehet – írja a Blikk.

A tudta nélkül használták fel Bíró Ica fényképeit, reklámokhoz használták a nevét, és hamisították a cédéjét. Mint elmondta, itthon és külföldön is visszaéltek a nevével. “Valószínűleg kivitték az eredeti bakelitet, és digitalizálták a felvételeket”nyilatkozta Bíró Ica a Blikknek.

“A legszebb az egészben, hogy még a borítón is én vagyok. De nemcsak ezzel okoztak nekem kárt ismeretlenek. Egy ismerősöm egy rólam készült képet hozott haza az Egyesült Államokból, amin látható, hogy Testszépítés című videómat Ica-fitneszként árulják feketén, angolul és spanyolul. Sőt reklámszatyrokon cipőmárkát hirdetnek a fotómmal Németországban. Ráadásul hazai weboldalakon is találkoztam az engedélyem nélkül használt képemmel, nevemmel. Akár több tízmilliónyi jogdíjtól, bevételtől estem el a hamisítások és a képemmel való visszaélések miatt” – mondta el Bíró Ica, aki megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Csúnyán visszaéltek Bíró Ica nevével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top