Sztárok

Apa lesz az Éden Hotel botrányhőse, Gábor

Az Éden Hotelben Nórival erőszakoskodó Gábor eljegyezte az Éjjel-nappal Budapest exszereplőjét, aki közös gyermeküket várja – írja a Blikk

Éden Gábor és az Éjjel-nappal Budapestben egykor Vandát alakító Angéla szerelme 3 hónapja tart, de máris családot alapítanak. Angéla babát vár és tervezik az esküvőt. “Első látásra szerelem volt; másfél hónap után összeköltöztünk, nemrégiben pedig megkértem Angéla kezét” – mondta a Blikknek az Éden Hotel Gábora. “Egyelőre egy nagyon szűk körű ceremóniát szeretnénk, aztán jövő augusztusban egy eszelős nagy bulival megünnepeljük újra, hogy vagyunk egymásnak. Bár a baba még nagyon pici, egyelőre nem léptük át a kritikus három hónapot sem, de Gábor már biztos abban, hogy szeretne majd bent lenni a szülőszobában” – mesélte az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője. “Tervezett baba volt, és mindkettőnk családja támogat minket. Angi szerencsére jól bírja a várandósságot, nincs rosszul, nagyon büszke vagyok rá” – tette hozzá Gábor.

Apa lesz az Éden Hotel botrányhőse, Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top