Sztárok

Kiderült az igazság Hódi Pamela és Berki Krisztián újabb babájáról

Szárnyra kaptak a hírek, hogy újra bővül Hódi Pamela és Berki Krisztián családja. Hódi Pamela el is látogatott az orvoshoz, hogy megtudja, valóban így van-e.

A hírek szerint gyanúsan gömbölyödik Hódi Pamela pocakja, és nemcsak a dologról beszámoló napilap, de Hódi Pamela is gyanakodott, hogy hamarosan érkezik az újabb baba, ezért csütörtökön ellátogatott az orvoshoz, hogy megtudja, valóban terhes-e. Mint kiderült, a trónörökös még várat magára. “Alaposan megvizsgálták Pamelát, már csak azért is, mert napok óta bizonytalanságban élt ő is. Az orvos azonban egyértelműen kijelentette, egyelőre nem nézünk újabb gyermekáldás elé”mondta el Berki Krisztin, aki egyáltalán nem szomorkodik.

“Természetesen a trónörökös egy határozott terv. Az érkezésének időpontja azonban fixen be van írva a naptáramba, és egyelőre nem tartunk ott. Ezért is mondtam, nem nagy baj, hogy most nem lepett meg bennünket. Számos egyéb teendőm van még addig, de ha eljön az idő, akkor úgyis egyből betalálok majd, mint ahogyan Natival is tettem. Nagy tervekben nem improvizálok” – mondta magabiztosan Berki Krisztián a Borsnak.

Kiderült az igazság Hódi Pamela és Berki Krisztián újabb babájáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top