Sztárok

Két hónap után összeköltözik szépségkirálynő barátnőjével Gyetván Csaba

Ez a nyár tele van szerelemmel. A napokban éppen a Miss Universe szépségverseny nyertese, Nagy Nikoletta jelentette be: szerelmes. Ráadásul választottja a TV2 műsorvezetője, Gyetván Csaba.

A fiatalok a közösségi oldalon robbantották a hírt: szerelmesek, és hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat. A Miss Universe Hungary szépségverseny nyertese elmesélte nekünk megismerkedésük első pillanatait. Nagy Nikoletta korábban csak a képernyőről ismerte szíve választottját, a TV2 műsorvezetőjét, akkor azonban még nem sejtette, hogy Gyetván Csaba elrabolja a szívét. 

❤️❤️❤️

Posted by Nikoletta Nagy on Tuesday, August 11, 2015

“A verseny után a TV2-ben futottunk össze először, majd azonnal megkeresett Csabi egy közösségi oldalon. Előtte láttam már őt különböző műsorokban, akkor is szimpatikus volt, és személyesen még inkább megfogott” – mondta mosolyogva a szépségkirálynő.

“Engem azonnal megfogott Niki, amint megláttam. A kisugárzása, a szépsége egyszerűen lehengerlő. Amikor pedig elkezdtünk beszélgetni, azonnal tudtam, hogy ez a nő kell nekem. Talpraesett, humoros, házias és rendkívül okos” – vette át a szót a szerelmes Gyetván Csaba, akiről az a hír járja, hogy rendkívül kitartóan tud bókolni. Ezt Nagy Nikoletta meg is erősítette.

Már közös nyaraláson is voltak, ráadásul kétszer
Már közös nyaraláson is voltak, ráadásul kétszer

“Ami leginkább tetszett Csabiban, hogy nagyon kitartóan udvarolt nekem. Már az első randin kiderült, mennyire jó értékeket képvisel, ez pedig nagyon ritka a mai világban. A humor számomra fontos, Csabi pedig folyamatosan viccelődik, így mindig mókásan töltjük az időt. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, és kijelenthetem, hogy mindkettőnk részéről szerelem volt első látásra” – áradozott a fülig szerelmes Nagy Nikoletta, aki egyáltalán nem fél attól, hogy két hónap után már össze is költözzön párjával, noha csak két hónapja vannak együtt. “Közös döntés volt, mert éppen egyikünk költözködik. Logikusan jött a kérdés, hogy ha amúgy is minden estét együtt töltünk, akkor miért ne bútorozzunk össze?” – emlékezett vissza Gyetván Csaba.

Két hónap után összeköltözik szépségkirálynő barátnőjével Gyetván Csaba

A pár egyébként túl van már a “nulla–huszonnégyben együtt” tűzkeresztségén, mert kétszer is elmentek már külföldre nyaralni. Először Olaszországban, Capri szigetén, később pedig Horvátországban jártak.

“Úgy gondoltuk, ha azon a néhány napon ennyire jól éreztük magunkat, az összeköltözés sem jelenthet akadályt” – szögezte le Csaba.   

Két hónap után összeköltözik szépségkirálynő barátnőjével Gyetván Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top