Felismerhetetlen a szakállas Harry herceg az afrikai fotókon? Talán nem véletlenül

V.V.V. | 2015. Augusztus 13.
Ez az első kép Harry hercegről, amióta múlt hónapban Afrikába utazott. Miközben a hercegért rajongó nők örvendezhetnek, a megjelent kép óta csak szapulják Harryt.

Alig lehet ráismerni Harry hercegre az afrikai képen, annyira beleolvad a csapatba. A sapka miatt szinte nem is látszik az arca, ráadásul az elmúlt hetekben szakállt is növesztett.

A brit trónörökös kisebbik fia szívügyének tekinti Afrika élővilágának megmentését, ezért utazott a kontinensre. Mindezzel Harry hercegnek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet a mérhetetlen pusztításra és károkra, valamint hogy jobban megismerje az ott élőket és azt, hogyan tudna rajtuk segíteni.

A nemrég készült fotók a Khulula Care for Wild központban készültek, ahol sérült orrszarvúkat ápolnak.

Az önkéntes lányok nem hittek a szemüknek, amikor meglátták Harry herceget, aki több mint két órát töltött a csapattal, hogy megismerje a munkájukat és besegítsen nekik.

“Elképesztően kedves és figyelmes volt, ráadásul tájékozott is” – mondták róla a központ dolgozói, akik szerint Harry hercegen látszott, mennyire szívügye az afrikai helyzet.

A dél-afrikai út előtt a herceg hat hetet töltött Namíbiában, ahol azért ennyire nem voltak elájulva Harry érkezésétől. Olyannyira, hogy az ország egyik minisztere kijelentette: Harry herceg látogatása felesleges, mert bár kétkezi munkával is támogatja a természetvédelmi projekteket, nem segít. A herceget ugyanis nem lehet munka közben lefotózni, így nem jut hírverés az eseménynek. Plusz egy olyan országban szeretné betiltatni az illegális vadászatot, ahol sokaknak ez az egyetlen megélhetési forrása.

“Talán azért is növesztett szakállt, hogy ne ismerjék meg. Afrikában nem túl népszerű sok helyen” – írta az egyik hozzászóló, akivel gyakorlatilag mindenki egyetértett.

A gúnyos megjegyzések között volt, hogy a királynő kitüntetheti az unokáját, hiszen Harry herceg végre valamivel több, mint két órát foglalkozott. Léhűtőnek tartják Harry herceget, akinek ráadásul a neves felmenői annyi védett állat trófeáját gyűjtötték be, és a királyi családban amúgy is a vadászat számít a legáltalánosabb hobbinak.

Exit mobile version