Sztárok

Harry herceg feltűnően megbámulta Lady Gaga dekoltázsát

Jótékonysági rendezvényen lépett fel Lady Gaga, és Harry herceg személyesen köszönte meg részvételét. Ezzel együtt rögtön azt is megtudtuk, hogy viselkedik egy herceg, ha mély dekoltázst lát.

Pedig a téma komoly volt, hiszen a jótékonysági est Harry herceg szívügye, 2007 óta patronálja a gyerekek jólétét támogató egyesületet. Lady Gaga pedig örömmel lépett fel a neves Royal Albert Hallban, olyan ismert énekessel, mint Tony Bennett.

Harry herceg belesett Lady Gaga ruhájába

Ám amikor bemutatták Lady Gagát a hercegnek, Harry nehezen tudott másra figyelni, mint az énekesnő tekintélyes ruhakivágására.

Harry herceg belesett Lady Gaga ruhájába

Igaz, hogy Harry herceg a hivatalos rendezvényeken betartja a protokollt, és megszokta már a szép nők társaságát, vannak pillanatok, amikor ő sem tud uralkodni magán. Mondjuk, nem ő az egyetlen a királyi családból, akit kínos helyzetbe hozott egy mély dekoltázs.

Károly herceg például biztosan emlékszik még arra, amikor Geri Halliwell pukedlizett előtte.

Károly herceget a Spice Girls énekesnője hozta kellemetlen helyzetbe még 1997-ben
Károly herceget a Spice Girls énekesnője hozta kellemetlen helyzetbe még 1997-ben

Azt pedig csak elképzelni tudjuk, hogy milyen arckifejezéssel nézte végig Harry herceg Lady Gaga előadását, akinek a ruhái nem bíztak sokat a képzeletre.

Harry herceg belesett Lady Gaga ruhájába
Nem túlzás azt állítani, hogy Lady Gaga mindent megmutatott magából, amit tudott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top