Sztárok

Egy házasság, amire 35 évig vártak – 10 fotó a 10 éve házas Károly hercegről és Kamilla hercegnéről

Sokáig Anglia egyik leggyűlöltebb személyének számított Kamilla, aki pokollá tette Diana hercegnő életét – évtizedekig ezzel a bélyeggel kellett élnie Camilla Parker-Bowlesnak. Ám ha az ő szemszögéből nézzük a dolgot, évtizedeket várt arra, hogy végre beteljesülhessen Károllyal való szerelme. 2005. április 9-én végül összeházasodtak, és mára nemcsak a család, de a nép is elfogadta a kapcsolatukat.
A fotó, amely bejárta a világot.
A fotó, amely bejárta a világot. Ez a fa volt szerelmük záloga, amelybe bevésték nevük kezdőbetűit, ezzel bizonyítva összetartozásukat.
A királyi udvar és a család tagjai álltak házasságuk útjába. Szerintük Kamilla nem volt megfelelő házastárs Károlyhoz. Majd amikor 1972-ben Károlyt a tengerentúlra vezényelték, nem kérte meg kedvesét
A királyi udvar és a család tagjai álltak házasságuk útjába. Szerintük Kamilla nem volt megfelelő házastárs Károlyhoz. Majd amikor 1972-ben Károly herceget a tengerentúlra vezényelték, nem kérte meg kedvesét, hogy várjon rá.
A nyolcvanas években kezdtek újra találkozgatni, Kamilla Diana és Károly esküvőjén is ott volt a tömegben megbújva. Válásuk után nem hivatalos kísérőként feltűnt Károly mellett hivatalos eseményeken,
A nyolcvanas években kezdtek újra találkozgatni, Kamilla Diana és Károly herceg esküvőjén is ott volt a tömegben megbújva. Válásuk után nem hivatalos kísérőként feltűnt Károly mellett hivatalos eseményeken, de Diana halála után egy időre ismét visszavonult a herceg mellől.
1999-től azonban egyre gyakrabban jelent meg Károly oldalán, és bár mindvégig megtartotta saját otthonát, 2003-ban beköltözött Károly hivatalos rezidenciájába.
1999-től azonban egyre gyakrabban jelent meg Károly oldalán, és bár mindvégig megtartotta saját otthonát, 2003-ban beköltözött Károly hivatalos rezidenciájába.
2005. február 10-én jelentették be eljegyzésüket, Károly nagyanyja, Erzséber királyné gyűrűjét húzta Kamilla ujjára.
2005. február 10-én jelentették be eljegyzésüket, Károly herceg nagyanyja, Erzsébet királyné gyűrűjét húzta Kamilla ujjára.
A frigyre Vilmos és Harry is áldását adta, így 35 év várakozás után végre beteljesült a szerelmük.
A házasságra Vilmos és Harry is áldását adta, így 35 év várakozás után végre beteljesült a szerelmük. Azzal, hogy hozzáment Károlyhoz, automatikusan megkapta a walesi hercegné címet, ám Dianára való tekintettel nem használja ezt a megnevezést. Helyette a cornwalli hercegnéként emlegetik.
Nászútra Skóciába utaztak, a friss házasok autójára maga Vilmos és Harry fújta fel a 'Just Married' feliratot
Nászútra skóciai otthonukba, Birkhallba utaztak. A friss házasok autójára maga Vilmos és Harry fújta fel a “Just Married” feliratot, valamint az autó két oldalára a herceg és hercegné megnevezést.
Károly soha nem volt olyan önfeledt, mint Kamilla oldalán. Gyakran látni őket viszsafojthatatlanul nevetni egymás társaságában. Itt éppen a nászajándékba kapott whiskey-t szürcsölték egy hivatalos ese
Károly soha nem volt olyan önfeledt, mint Kamilla oldalán. Gyakran látni őket visszafojthatatlanul nevetni egymás társaságában. Itt éppen a nászajándékba kapott whiskey-t szürcsölték egy hivatalos eseményen, ami láthatólag meghozta a hatást.
Az évekkel ezelőtti lehallgatási botrány során az is kiszivárgott
Az évekkel ezelőtti lehallgatási botrány során kiszivárgott beszélgetésükből az is kiderült, Károly herceg egy igazi csődör, aki olthatatlan vágyat érez Kamilla iránt. Talán itt is éppen valami mocskos dolgot súgott felesége fülébe….
.... amin végül ismét egy jóízűt nevettek. Kamilla és Károly egyébként úgy tartják fent a lángolást, hogy nemcsak hogy nem alszanak egy szobában,
…amin végül ismét egy jóízűt nevettek. Kamilla és Károly herceg egyébként úgy tartják fent a lángolást házasságukban, hogy nemcsak hogy nem alszanak egy szobában, de külön rezidenciákban élnek. Kamilla szerint ugyanis jól ismeri férjét, tudja, hogy sokszor szüksége van a magányra.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top