Sztárok

Lady Gaga meglepően romantikus körülmények között lett menyasszony

Lady Gagát a hétvégén jegyezte el barátja, Taylor Kinney. Ha szerelemről van szó, még az énekesnő extravagáns álarca mögül is előbújik a romantikára vágyó nő, pasija nagyon klasszikus módon tette fel neki a nagy kérdést.

Ki gondolta volna, hogy éppen Lady Gaga lesz az egyike azoknak, akiket Valentin-napon jegyeznek el? Pedig pontosan így történt, szerelme, Taylor Kinney a hétvégén kérte meg a kezét, és ő boldogan mondott igent. Az eseményről pedig Twitter-oldalán számolt be. Taylor Kinney a leghagyományosabb módon, közös otthonukban tette fel a kérdést Gagának, és adta át neki a gyémántgyűrűt. A csillogó, szív alakú ékszer azonban csak ideiglenes, Kinney ugyanis azt szerette volna, ha a végleges gyűrűt közösen választják ki. Az eljegyzés után azonnal Lady Gaga szüleinek éttermébe mentek ünnepelni, ahol az egyik jelenlévő szerint az énekesnő mindenkinek boldogan mutatta meg az eljegyzési ajándékot, és viccesen hozzátette: “már ideje volt”tudta meg a The Guardian.

Lady Gaga és Taylor Kinney 2011 óta van együtt, az énekesnő egyik klipjének forgatásán találkoztak. Galériánkra kattintva láthatod a gyűrűt és még néhány képet a szerelmesekről:

Megnézem
Összes kép (1)

Itt pedig megnézheted, melyik videó forgatásán jöttek össze:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top