Sztárok

Harry herceg a rajongójával csókolózott – fotók

Harry herceg egyik igazán nagy rajongója most megmutatta a világnak, hogyan kell csókot lopni imádatunk tárgyától anélkül, hogy abból baj legyen. Most te is ellesheted a titkot.

Igazán meleg fogadtatásban volt része Harry hercegnek Ausztráliában, ahol a sydney-i Operaház előtt egy váratlan csókot is kapott. Harry herceg egyik női rajongója határozott tervekkel érkezett a fogadtatására, és a fotók alapján valamennyit megszerzett abból, amit akart. Harry herceg imádója egy szuper vicces táblával hívta fel magára először a figyelmet, ugyanis nemcsak azt írta Vilmos öccsének, hogy vegye feleségül, de azt is, hogy ez az utolsó esélye rá. Nem meglepő, ha ezen Harrynek megakadt a szeme:

Harry herceg rajongójával csókolózott – fotók

Így természetesen odament a lányhoz, aki ekkor ismét feltette a kérdést, mire elmondása szerint Harry herceg azt válaszolta, hogy meg kell gondolnia.

Harry herceg rajongójával csókolózott – fotók

Ezért a lány cserébe egy puszit kért tőle, erre Harry készségesen rábólintott:

Harry herceg rajongójával csókolózott – fotók

Ám végül csók lett belőle:

Harry herceg rajongójával csókolózott – fotók

Bár Harry herceg zavarba jött, nem háborodott fel a lány közeledésén, folytatta a beszélgetést és fotózkodást a többi rajongóval. Ráadásul nem ő az egyetlen a családjában, aki ilyen helyzetbe keveredett Ausztráliában. 36 évvel ezelőtt Károly herceg kapott puszit egy bikinis lánytól a Perth-i tengerparton.

Harry herceg a rajongójával csókolózott – fotók

Vilmos herceget pedig szintén kitörő örömmel fogadták, mikor 2010-ben Melbourne-ben járt. Akkor Kalain hercegnő férje kapott az arcára csókot, ami után így nyilatkozott: “Édesapám nagyon jól érezte magát, mikor itt tanult és a mai napig elérzékenyül, ha eszébe jut a szépség, aki megpuszilta. Örülök, hogy még mindig él ez a hagyomány”.

Harry herceg a rajongójával csókolózott – fotók

Harry herceg jelenleg hivatalos kötelezettségeinek tesz eleget Ausztráliában. Május közepén tért haza majd Angliába, ahol első útja bizonyára újszülött unokahúgához, Charlotte hercegnőhöz fog vezetni, akiről az első fotókat galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top