Sztárok

Varga Izabella kínos helyzetbe került

Csúnyán visszaéltek Varga Izabella nevével és látványos fogyásával...

“Izabella hazudott. Izabella feltárja az igazságot. Magyarország döbbenten áll a elképesztő titok előtt, amit éveken át elhallgatott” – ezek a hangzatos mondatok állnak a Barátok közt sztárjának a fotója alatt. Varga Izabelláról egy fogyasztó csodakapszulát hirdető cég állítja mindezt. A színésznő fontosnak tartja, hogy újra és újra elhatárolódjon a fogyasztószertől.

“Hiába cáfoltam, tiltakoztam többször is, újból és újból ott az arcom, a nevem valamilyen förtelmes fogyasztótabletta hirdetésében. Ez most már rendőrségi feljelentést von maga után. Hiába határolódtam el ugyanis, sokan miattam veszik meg a terméket, ami nagyon elszomorít. Abban reménykedem, hogy nem árt az egészségüknek: fogalma sincs senkinek, mi van valójában a tablettában. Egy azonban biztos, a fogyasztói visszajelzések alapján nem használ semmit” – mondta felháborodottan Varga Izabella, aki már májusban kiírta a Facebook-oldalára, hogy az egészhez semmi köze, a reklámok alapján mégis máig hozzá kötik a szert.

Kedves Idelátogatók!Sokan írtatok, sőt közelebbi ismerőseim telefonon érdeklődtek az utóbbi napokban egy bizonyos…

Posted by Varga Izabella Hivatalos Oldala on 2015. május 18.

 A színésznő fontosnak tartja leszögezni azt is, hogy ő nem egy hónap alatt fogyott le, ahogy a szert hirdetik a nevével, és nem is a jobb alak volt a célja. “A heti három kőkemény edzéssel és a szigorú paleolit étrenddel nem a tökéletes alak volt a célom. Nem szép akarok lenni, hanem egészséges. Nem az érdekel, hogy mekkora a fenekem, hanem hogy erős legyek, jól bírjam a strapát. A mi hivatásunk jó állóképességet igényel, nem beszélve a csodálatos, ámde kihívásokkal teli anya- és feleségszerepről. Nap mint nap rendesen próbára vagyunk téve. Eljön az a pont, amikor muszáj foglalkozni a testünkkel, ha hosszú távú elképzeléseink vannak. Az életmódváltásban hiszek, a testem kedvére teszek, hogy egymás örömét szolgáljuk az elkövetkező száz évben” – mondta el a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top